Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
De Top 3 meest besproken Amerikaanse aandelen
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • De Top 3 meest besproken Amerikaanse aandelen

    Hieronder een lijst van de top 3 meest genoemde Amerikaanse aandelen in de WallStreetBets-Thread op Reddit in de afgelopen 24 uur, volgens Quiver Quantitative.

    amerikaanse aandelen
    Test het gratis demo account van WH Selfinvest.

    Het aandeel van Tesla en andere elektrische voertuigen kwam onder druk te staan nadat de democraat Joe Manchin van de Amerikaanse Senaat zei dat hij de begrotingswet van president Joe Biden, die nieuwe belastingvoordelen voor elektrische voertuigen bevat, niet zou steunen. In het wetsvoorstel wordt de huidige belastingvermindering van 7.500 $ verhoogt naar 12.500 $ voor elektrische voertuigen. Ook wordt voorgesteld een korting van 4.000 $ in te voeren voor gebruikte voertuigen en een belastingkrediet van 30 % voor commerciƫle elektrische voertuigen. De koers van Rivian, Lucid en andere leveranciers van e-auto's daalden gisteren sterk in reactie hierop. Ondertussen is Guggenheim begonnen met een neutrale beoordeling van Tesla.

    AMC zei dat de nieuwe SpiderMan film ertoe leidde dat er vorige week tussen donderdag en zondag voor het eerst sinds het begin van de pandemie elke dag meer dan 1 miljoen tickets verkocht werden (totaal 7 miljoen). Alleen al op zaterdag bezochten wereldwijd 2 miljoen mensen een AMC bioscoop, de drukste dag sinds eerste kerstdag 2019.

    Het aandeel van Micron Technology is op dreef nadat de geheugenchipproducent maandag de resultaten van het eerste kwartaal bekendmaakte. De inkomsten stegen van 5,77 miljard $ een jaar eerder tot 7,69 miljard $, wat meer is dan verwacht en dan de 7,67 miljard $ verwachting van de analysten. De aangepaste winst per aandeel steeg van 0,78 $ naar 2,16 $, waarmee de voorspelling van Wall Street van 2,11 $ werd overtroffen. De gerapporteerde winst per aandeel steeg van 0,71 $ naar 2,04 $, eveneens boven de verwachting van 2,03 $.
    Micron verwacht een omzet van 7,5 miljard $ tijdens het tweede kwartaal met een gerapporteerde winst per aandeel van ongeveer 1,83 $. De analisten verwachtten eerder een omzet van 7,27 miljard $, met een winst per aandeel van 1,86 $. Volgens het bedrijf zal het tekort aan chips, dat de vraag naar geheugenchips heeft gedrukt, naar verwachting afnemen tot 2022. Verschillende brokers verhoogden hun koersdoel op Micron. Piper Sandler verhoogde de koers naar 90 $ tov 70 $, Cowen & Co naar 101 $ tov 99 $, Credit Suisse naar 130 $ tov 110 $ en JPMorgan naar 115 $ tov 100 $.

    markteffecten

    Kies uw broker met zorg

    Actieve beleggers kunnen kiezen voor broker www.whselfinvest.com Deze broker is populair door zijn vlijmscherpe tarieven, verbluffend trading platform (het beestje heet NanoTrader) en een legendarische service.

    "De meester faalt vaker dan de beginner het ooit heeft geprobeerd."

    - Stephen McCranie

    Last edited by SignalRadar; 24-12-2021, 10:24.
Working...
X