Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Bechtle – Hammer Blast Koopsignaal
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Bechtle – Hammer Blast Koopsignaal

    De SignalRadar geeft een koopsignaal voor het Duitse aandeel Bechtle. Op 26.11.2021 werd een koopsignaal gegenereerd voor het aandeel Bechtle AG op basis van een zeer goed kaarspatroon: de Hammer Blast

    Bechtle, daggrafiek (bron NanoTrader)

    Trading-signaal voor Bechtle.

    Gratis NanoTrader trading demo

    Het aandeel Bechtle

    Bechtle AG is een in Duitsland gevestigd informatietechnologie (IT) bedrijf. De onderneming is actief in twee segmenten: IT-systemen en diensten en IT e-commerce.

    Het segment IT-systeembeheer omvat de verkoop van hardware, software en toepassingen, projectplanning en -uitrol, systeemintegratie, onderhoud en opleiding, de levering van cloud diensten en de exploitatie van IT direct bij klanten.

    Het IT e-commerce segment richt zich op de verkoop van hardware en standaard software via internet en televerkoop onder de merknamen Bechtle direct en ARP, en op software asset management diensten onder de merknaam Comsoft. De onderneming heeft dochterondernemingen in heel Europa en een netwerk van partners in Amerika, Afrika, Azië en Australië.
    Kies uw broker met zorg

    Actieve beleggers kunnen kiezen voor broker www.whselfinvest.com Deze broker is populair door zijn vlijmscherpe tarieven, verbluffend trading platform (het beestje heet NanoTrader) en een legendarische service.



    "Ik ben altijd tevreden met het beste."

    - Winston Chruchill
    Last edited by SignalRadar; 29-11-2021, 16:14.
Working...
X