Top Ad
Collapse
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aandeel Gamestop – Wachten op de resultaten
Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aandeel Gamestop – Wachten op de resultaten

    GameStop wordt door traders gevolgd in de aanloop naar zijn derde kwartaalcijfers die na het sluiten van de markten op woensdag 8 december zullen worden vrijgegeven. Dit maakt dat Gamestop momenteel weer het meest besproken aandeel is op de Reddit website.

    Aandeel Gamestop

    Momenteel verwachten analisten dat de omzet van GameStop kwartaal-op-kwartaal min of meer gelijk zal blijven op $1,19 miljard, maar dat zou een stijging zijn ten opzichte van de $1,00 miljard die een jaar eerder werd geboekt. Het verlies per aandeel zal naar verwachting uitkomen op $0,40, wat minder zou zijn dan het verlies van $0,85 dat in het vorige kwartaal werd geboekt, maar meer dan het verlies van $0,29 dat vorig jaar werd geboekt.

    Beleggers hebben dit jaar geduldig gewacht op de onthulling door het nieuwe management van zijn nieuwe strategie om het bedrijf een boost te geven en digitaal te transformeren. De beleggers hopen op meer inzicht wanneer de kwartaalcijfers binnenkort worden vrijgegeven.
    Kies uw broker met zorg

    Actieve beleggers kunnen kiezen voor broker www.whselfinvest.com Deze broker is populair door zijn vlijmscherpe tarieven, verbluffend trading platform (het beestje heet NanoTrader) en een legendarische service.



    "De meester faalt vaker dan de beginner het ooit heeft geprobeerd."

    - Stephen McCranie
Working...
X